DAN ŠKOLE

 

U našoj školi je 4. juna 2024. godine svečano proslavljen Dan škole, uz bogat program i prisustvo brojnih gostiju. Ovim povodom prisutnima se obratila direktorica škole Nevenka Nikčević koja je između ostalog istakla da je „čast i privilegija biti dio kolektiva ove škole koja je uvijek postizala značajne rezultate i bila prepoznatljiva u gradu”. „Naša škola ide u korak sa savremenim tokovima, nastojimo da modernizujemo nastavu i trudimo se da učenicima stvorimo bolje uslove za rad.” 

danskole02

Ovo je bila prilika da se posebno istaknu najbolji učenici, koji su zaslužili najveće priznanje, diplomu „Luča”. Luču su dobili:  Bajčeta Vasilije, Bigović Nikola, Kostić Bogdan, (odjeljenje IX-1, starješina Đurović Bojan), Dačević Milan. Dorongić Dušan, Koprivica Zoja, Kovačević Dunja, Pavićević Bjanka, Šturanović Lea, Vračar Mia (IX-2, starješina Kankaraš Slavica) Čizmović Marija, Čizmović Vasilisa, Tomanović Anastasija, Zečević Danilo, Vujković Luka (IX-3, starješina Kasalica Nikola), i Nišavić Andrea i Vučković Sofija (IX-4, starješina Živković Slavica.)

danskole04

Sve je bilo propraćeno bogatim kulturno-umjetničkim programom koji je bio prilika da pokažemo talenat i kreativnost naših učenika i nastavnika koji su ih pripremali: Lenka Durutović, Nada Manojlović, Rada Perović, Lidija Vujović, Milica Nikolić, Olivera Krivokapić, Lidija Lješković, Mira Zarubica, Julka Rašković, Snežana Vorotović, Vera Backović, Sanja Koljenšić-Malešević, Vanja Pićurić, Radojka Draganić, Slavica Živković.

Koordinator svih aktivnosti bila je predsjednica KUD-a Jelena Đurović.