prvaci25

Odluka o upotrebi mobilnih telefona

 

obavještenje telefoni

 

Na predlog Savjeta roditelja, Školski odbor je odlučio da se ograniči upotreba mobilnih telefona u prostorijama škole i školskom dvorištu tokom časova, malih i velikih odmora. Ako učenik donese telefon u školu, mora biti isključen. Napominjemo, ako učenik zbog zdravstvenih razloga ili neke druge potrebe treba da se javi roditelju, to može učiniti uz saglasnost i odobrenje predmetnog ili dežurnog nastavnika. Odluka Školskog odbora ima za cilj sprečavanje zloupotrebe telefona na časovima i odmorima i nesmetano odvijanje života i rada u školi.

Odluka stupa na snagu 1. novembra 2023. godine. U slučaju da neko od učenika bude primijećen da koristi telefon, roditelj će biti obaviješten, učenik evidentiran u odjeljenjsku knjigu ili knjigu dežurstva i prema njemu će biti primijenjene vaspitne mjere shodno Pravilniku o izricanju vaspitnih mjera (pismena opomena odjeljenjskog starješine, ukor direktora, ukor Nastavničkog vijeća, premještaj u drugo odjeljenje ili drugu školu). Sa navedenim mjerama iz Pravilnika učenici su upoznati na početku školske godine.

 

Napomena:

Kada predmetni nastavnik primijeti za vrijeme časa da učenik bez prethodnog odobrenja koristi telefon, dužan je da ga odmah evidentira u odjeljenjsku knjigu. Ako učenik bude primijećen da koristi telefon za vrijeme odmora u školi ili školskom dvorištu, dežurni nastavnik je u obavezi da ga odmah evidentira u knjigu dežurstva i pozove odjeljenjskog starješinu kako bi starješina informisao roditelja.

Molimo vas da u cilju obezbjeđivanja nesmetane realizacije nastavnog procesa, kao i stvaranja sigurnog mjesta za boravak i druženje djece, ovu odluku Školskog odbora realizujemo na pravi način.

                                                         

UPRAVA ŠKOLE

 

 

raspored smjena 2023 24

 

Poštovani roditelji, dragi učenici i učenice,

 

Školska 2023/24. godina počinje u ponedjeljak, 4. septembra. Toga dana će odjeljenjske starješine sa svojim đacima održati jedan školski čas.

  • I smjena - nastava će početi u 8:00,
  • II smjena - nastava će početi u 14:00h

 

Prijem đaka prvaka biće upriličen istoga dana u 10:00h, nakon čega će prvačići sa svojim učiteljicama i vaspitačicama imati svoj prvi školski čas.

Svim našim učenicima/učenicama želimo srećan početak nove školske godine!

 

srećno1.gif

 

 

P R I J E M     P R V A K A

Slide1 

Poštovani roditelji i dragi učenici/ce,

 

Prijem prvaka biće upriličen u ponedjeljak, 4. septembra u 10:00h, nakon čega će prvačići sa svojim učiteljicama i vaspitačicama imati svoj prvi školski čas.     

 

DOBRO DOŠLI!

      

 

 

Obavještenje povodom upisa prvaka za školsku 2023/24.godinu

 

 

Obavještavamo roditelje/ staratelje djece rođene 2017. godine, koja teritorijalno pripadaju našoj školi, a koja navršavaju šest godina u ovoj kalendarskoj godini, kao i djece kojoj je u prošloj godini odložen upis u školu, da se prijave za upis mogu podnositi na web adresu www.upisi.edu.me ili u školi od 3.aprila 2023. godine ( kod sekretara Škole ) .

Upis djece u prvi razred se realizuje u tri koraka:

  • · Zakazivanje sistematskog pregleda kod izabranog pedijatra,
  • · Zakazivanje razgovora kod pedagoga ili psihologa škole, uz ljekarsko uvjerenje nadležne zdravstvene ustanove,
  • · Razgovor djeteta sa pedagogom ili psihologom škole

Testiranje učenika će početi 10.aprila 2023.godine.

 

Prilikom dolaska na testiranje ili prilikom upisa u školu u obavezi ste da dostavite ljekarsku potvrdu od izabranog pedijatra, kao i potvrdu o prebivalištu.

Ukoliko rodtelj/staratelj nije u mogućnosti da preko navedene web adrese podnese prijavu isto može učiniti u školi radnim danima od 3.4.2023.g. do 30 .4. 2023.g. u vremenu od 08:00 – 14:00 časova.

 

Za sve informacije i nedoumice možete nas kontaktirati na telefon: 040/244-047, radnim danima od 08:00h - 15:00h.

 

Svim budućim prvacima želimo srećno i uspješno školovanje!

 

                                                                                 UPRAVA ŠKOLE

 

ezgif.com gif maker

315630705 575494787913693 5002764747599256907 n

Subcategories